Nu sărbătoresc ziua copilului

Sau mai bine zis, nu sărbătoresc numai ziua copiilor, ci si ziua noastra, a adulților.

Pentru cei in suferința, fie ea fizica sau spirituală ar trebui sa existe o terapie vindecătoare cu, copii. Bolanvii nu ar trebui sa faca nimic in afara de a-i privi cum se joaca sau cum se comporta pur si simplu. Râsetele lor sincere, chiotele de bucurie sau mutrisoarele lor simpatice i-ar scapa de orice urma de durere.

Azi de ziua lor, le aduc un tribut de mulțumire prin aceste rânduri si vreau sa-i mulțumesc Celui de Sus pentru privilegiul de a cunoaște cel mai frumos sentiment de împlinire sufleteasca, acela de a fi mama. Mama unor ființe perfecte.

Eu cred, însă, ca nu e numai ziua lor. E si a noastra.

Presupun ca ați observat si poate chiar v-a deranjat vreodată prosteala unui adult cand intr-o discuție se mascareste prin vorbe sau comportament. Sau poate cand, fiind singuri in casa, ați început sa dansați in oglinda pe o melodie preferata. Sau cand aveți un chef de ras inexplicabil. Daca ați pățit măcar o data asa înseamnă ca astăzi va sărbătorim.

Va spun la multi ani celor care n-au uitat de copilul din ei si care simt nevoia din cand in cand sa-l mai trezească. Care înțeleg prosteala copiilor si nu-i condamna pentru ea. Care nu-i obliga sa crească si sa fie maturi inainte de vreme. Care se bucura de baloane de săpun, de păpuși si mașinuțe chiar daca sunt oameni in toată firea.

La multi ani copiilor de tot felul.

10 gânduri despre &8222;Nu sărbătoresc ziua copilului&8221;

  1. Hello găşcuţă! La mulţi ani şi vouă! Sunteţi superbi şi aşa veţi rămâne.

    Eu una, mă prostesc mai tot timpul şi sunt cu gura până la urechi. Mai ales acum, când este un aşa soare afară.
    Zi faină să aveţi. 🙂

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu