Lansarea de carte ” Viața perfecta? Poate pe Facebook ” la Pitesti 

De data aceasta,  vreau sa spun ca m-am simțit copleșită de tot ce s-a întâmplat. Spre deosebire de lansarea grabita si aglomerata de la Târgul Internațional de carte Gaudeamus din București, lansarea de la Pitesti mi-a adus aproape alti oameni dragi mie si un spațiu de desfășurare a discuțiilor imens, cu un timp aproape nelimitat. In ciuda oboselii si a emoțiilor care si-au pus amprenta asupra discursului meu, m-am simțit extraordinar sa vad in sala toate persoanele care ma iubesc si ma susțin. N-am destule cuvinte frumoase ca sa le pot mulțumi  prietenilor din Vâlcea pentru care distanța nu a fost un impediment, sau colegului din liceu care m-a surprins cu apariția lui neașteptata, sau nașei mele. Au fost alături de mine surorile mele frumoase, prietenii mei susținători si cred ca nimic nu ar fi fost posibil fara implicarea si devotamentul soțului. 

Am venit frântă de la serviciu, cu doar 10 minute inainte de ora anunțată, pentru ca altfel nu s-a putut si am aranjat sala in cea mai mare graba, deși primii invitați apăruseră deja. Noroc cu fosta mea colega Irina care, ca de obicei si-a arătat suportul si îndemânarea.  

Am fost onorata de prezenta prietenei din Gaesti care întotdeauna m-a încurajat, de cuvintele frumoase la adresa mea si a cărții mele de debut venite din partea doamnei profesoare din facultate Georgiana Drăghici precum si a doamnei Denisa Popescu de la Biblioteca Județeana Dinicu Golescu. M-am simțit extraordinar alături de asa oameni de calitate. Sunt amărâtă ca fiind plina de emotii si extrem de obosita sunt convinsa ca nu am fost atat de coerenta in exprimare pe cat mi-as fi dorit sa fiu. Am fost surprinsă de apariția presei la eveniment, ma așteptam sa fie ceva restrâns intim si asezat, aproape monoton, si am avut parte de o avalanșa de emotii cu multă, multă adrenalina.

La sfârșit am mai rămas toti de vorba in sala cred ca inca o ora, timp in care am semnat cărți, am servit prăjituri si am discutat vrute si nevrute. 

Va mulțumesc mult de tot oameni frumosi. Ati fost minunați. 

Cei care doresc cartea o pot găsi in Topoloveni la magazinul domnului Paul precum si prin comanda la numărul de telefon 0756969906.

6 gânduri despre &8222;Lansarea de carte ” Viața perfecta? Poate pe Facebook ” la Pitesti &8221;

Lasă un comentariu