Ce frumos a fost la Glamour Beauty Festival 2017! 


Unde?


Sâmbătă și duminica la Hanul Gabroveni a fost sărbătoarea modei și a celor influenți in nisa de fashion, adică, bloggeri, make-up artiști renumiți, hair stiliști cunoscuți și multe, multe vedete. 

Cu invitația primită din partea Sanzianei Negru (mulțumesc încă o data pentru privilegiu), m-am prezentat duminica la locul faptei, bucuroasa sa cunosc și sa învăț. Eram curioasa cum arată bloggeritele de fashion pe care le urmăresc pe insta, voiam sa iau contact direct cu companiile de frumusețe si mai ales sa ascult sesiunile de Q&A la care am ținut mortiș sa iau parte. 

Dar copiii? Ce faci cu copiii? 
Amărâtă, nedormita, îmbrăcată cu ce am avut pe acolo, am lăsat copiii la țara și m-am dus acasă sa ma pregătesc. M-am  mustrat in gând ca as fi putut sa-i duc undeva in timpul asta, nu sa ma distrez fara ei, dar mi-a trecut repede când mi-am amintit ca eu pentru mine fac aproape nimic. Deja simteam eu ca o sa fie bine. 

Am ajuns după ora de începere a workshop-urilor dar asta nu a afectat cu nimic dorința mea de a asista și a asculta sfaturile prețioase oferite de atunci înainte. A fost un program super încărcat, nu ma decideam la care sesiune sa particip, toate sunau atât de incitant încât nu as fi ratat niciuna. 

Nu mai intru in detalii. Spun doar atât: am avut parte de servicii extraordinare absolut gratis din partea celor mai bune companii. Am fost aranjata la par, am bifat si o manichiura impecabila in nuanțe pastel, am fost machiata, am avut chiar și o mini ședința foto de la care am plecat cu multe fotografii. Deh, ma decid greu. 

Acum îmi pare rău ca nu am trecut si pe la masaj, chiar aveam nevoie la cât m-au cocoșat copiii in brațe pe scările pana la 4.

Prețul pe care l-au plătit cei care nu au avut invitație a fost de 200 lei/zi. Un preț extraordinar de mic pentru toate facilitățile pe care le găsești acolo. Ca sa nu mai spun de goodie bag-ul pe care îl primeai la intrare cu brățara de acces, care conținea produse de îngrijire și make-up in valoare de 600 de lei. 

Așadar, pe lângă faptul ca petreci o după amiaza alături de vedete, afli sfaturi, ponturi, secrete de frumusețe, pleci și mai frumoasa decât ai venit și cu o mulțime de produse cât sa-ți ajungă pentru o jumătate de an. 

Mi-a plăcut mult atmosfera de sărbătoare cu lumini difuze, bujori și mirosuri fine. Am realizat ca ideea mea despre moda e depașită și ca trebuie sa-mi schimb stilul vestimentar cât mai repede, ceea ce am și început sa fac. 

Ce dacă am doi copii si mi-a trecut vremea.? Chiar dacă ma simt bătrâna si old fashion , sunt mai inspirata și mai hotărâtă ca niciodata. Abia aștept ediția următoare. 

Pana atunci am mai pus poze pe care le puteți răsfoi aici aici, ca sa va convingeți singuri ca tot ce am spus mai sus a fost pe bune. 

10 gânduri despre &8222;Ce frumos a fost la Glamour Beauty Festival 2017! &8221;

  1. A fost super 😍😍 Iar la masaj am stat de 2 ori :)) Trebuie sa ajung si la ele la salon. Iar pretul de 200 lei pentru o sacosa de produse, workshopuri cu specialisti in domeniu, rasfat pentru o zi si abonamentul revistei pe un an mi se pare infim.

    Apreciat de 1 persoană

    1. Ai dreptate, nu înseamnă nimic pe lângă atmosfera și facilitățile pe care le întâlnești acolo. E o oportunitate grozava de a socializa, de a te pune la zi cu tot ce înseamnă Beauty și fashion.
      Îmi pare rău ca nu am întrebat pe grup dacă vine cineva, mi-ar fi plăcut sa ne vedem acolo. 😘

      Apreciază

  2. Ce frumos! Eu n-as merge la așa ceva, mă simt total antifashion. Dar tu te-ai încadrat perfect așa frumos îmbrăcată su aranjata. 🙂 Ai fost frumoasa foc! Auzi, sa nu mai spui ca ti-a trecut vremea, da? Eu cred ca abia a început. ..De cand te știu eu nu ai fost atât de frumoasa cum esti acum!

    Apreciat de 1 persoană

    1. Hai, ma, nu cred. Ești tu drăguța cu mine și apoi, aranjate toate devenim mai frumoase decât suntem. Și tu nu ești anti fashion, ai un stil alntau care te prinde și te reprezintă.
      Eu sper sa putem avea ocazia sa mergem împreuna la următorul eveniment. Ne-am distra super 😍

      Apreciază

      1. Ba sa mă crezi, ca nu vorbeam de tine din ziua aia ci de tine, cea care a înflorit in ultima vreme! Cât despre stilul meu, ehe, e country, ca sa nu zic „de la tara” :))) așa ca nu mă văd defiland pe la evenimente d-astea de fițe. Dar mă bucur sa citesc la tine despre ele și (mai mult) mă bucur ca tu te duci. Te pup!

        Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu