Dieta de slăbit garantat, care m-a ajutat sa ma mențin la greutatea din liceu

Ma declar încrezătoare, deținătoarea celei mai bune retete de slăbit. Garantat, rapid, fara efecte secundare. Funcționează chiar daca ai glanda, chiar daca ai ai intoleranta la gluten, chiar daca suferi de diverse afecțiuni.
Nimeni nu are niciodata cum sa-i conteste puterile reale de slăbit deoarece ea a ajutat sa scape de kilogramele in plus milioane de oameni. E safe atat pentru femei cat si pentru bărbați, chiar si pentru copiii. 

Eu o folosesc de fiecare data cand simt ca nu mai încap in hainele din liceu si niciodata nu m-a dezamăgit. Nu e costisitoare deloc, si-o permite oricine si are efecte vizibile imediat.

Tot ce trebuie sa faci in fiecare zi e sa mănânci mai putin. Atat. Nimic mai mult. Mănâncă mai putin decat o faci de obicei, iar dupa ora 19 nu mai baga nici un aliment in gura si gata. Asta e tot. Daca mai bei si doi litri de apa zilnic si faci si ceva mișcare prin parc, la cumpăraturi, o vizita unui prieten pe jos…atunci o sa slăbești si mai mult.

Nu e mare lucru. Oricine se poate ridica de la masa inainte sa simta ca e satul. 

Sa vrei sa slăbești cu ceaiuri si pastile si sa mănânci la fel de mult mi se pare absurd. Mai prăpădești si banii si mai zăpăcești si organismul.

Eu nu prea cred in îngrășat pe fond de stres, cauze endocrinologice, oase mari sau conformatie masiva. Cred, însă, ca oamenii nu renunța la mâncare pana nu se simt ghiftuiți. De asemenea, cred in puterea mâncatului mai putin. Nu înfometare, nu leșin pe strada din cauza inanitiei, nu metode drastice de slăbit. Doar mănâncă mai putin decat o faci de obicei si sigur se vor vedea si rezultatele.

Astept rezultatele dietei si de ce nu, poze cu inainte si dupa. 

Spor sa aveți!😊

6 gânduri despre &8222;Dieta de slăbit garantat, care m-a ajutat sa ma mențin la greutatea din liceu&8221;

  1. Sa stii ca o aplic cu succes si subscriu cuvintelor tale. Este cea mai buna „dieta” ever, un stil de viata echilibrat pana la urma. Nu avem nevoie de multa mancare pentru a ne simti in forma, mai ales daca nu dam din sapa sau nu alergam la maraton ori pe la olimpiade sportive.
    De maine am zis ca reiau si sportul, fara el nu prea imi place…

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu