Am aflat ce înseamnă airsoft (P)

Știu cadoul ideal pentru pasionații de airsoft

Ce înseamnă airsoft?

Recunosc, nu sunt familiarizata cu termenul. Habar nu aveam de așa ceva. Abia ce l-am descoperit. La o prietenă care a fost buna sa-mi spună mai multe despre el. Ma întreba ce cadou sa-i cumpere prietenului ei. Am întrebat-o despre pasiunile lui și așa am ajuns la airsoft.

Airsoft, un joc sportiv cu tactici militare și nici nu nu se putea altfel pentru ca iubitul ei e polițist. Jucătorii simulează un conflict sau efectuează misiuni folosind replici ale armelor naturale. Echipamentele specifice acestui joc sunt cele militare la fel ca și tacticile. Muniția e formată din bile sferice de plastic care crede ea, dor ca naiba când te ating.

După ce am aflat cum sta treaba cu airsoftul, ne-am gândit și la ceva legat de asta. Ceva pe care sa-l folosească și care sa-i placă, sa aibă legatura cu pasiunile lui. Nu dădea greș cu ceva legat de airsoft.

Magazine airsoft

Ne-am pus pe căutat magazine care au legatura cu airsoft. Sunt cateva, dar noi trebuia sa ne hotărâm la unul. Am gasit un magazin bun cu accesorii pentru airsoft. Au acolo de la șosete până la arme și rucsacuri. Ne-am decis greu. Voia ceva nici prea mare, nici prea mic, nu foarte ieftin și până la urma am stabilit ce alegem. O pereche de bocanci militari, numai buni de încercat, duminică la întâlnirea cu prietenii. Din câte am înțeles echipa lui folosea echipamente împrumutate sau vechi pe care nu le mai utiliza la serviciu. Sunt convinsă ca odată descoperit locul de unde se pot aproviziona cu tot ce le e de trebuința, le va fi mai ușor sa-și pună in aplicare îndemânarea in luptă. Transportul l-a avut gratuit. La comenzi peste 150 lei nu se plătește.

Eu abia aștept sa-mi spună reacția lui la primirea cadoului. Nu se așteapta la așa cadou, pentru ca ea nu e de acord, i se pare periculos si violent modul in care se simulează luptele dar și jocul in general. O sa de bucure sigur.

Asadar, dacă știți prieteni pasionați de jocul ăsta, știți și sa le dati un pont de noi achiziții.

Sursa foto: Wikipedia

3 gânduri despre &8222;Am aflat ce înseamnă airsoft (P)&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s