Aniversarea de 10 ani de la nunta, ca la carte

Hai, că am făcut-o lată de data asta. Și nici măcar nu ne-am plănuit sau ceva. A curs totul natural și s-au aranjat lucrurile în așa fel încât ziua aniversarii a fost cum nu se putea mai bine. Pot sa spun chiar, că a fost mai bine ca la nunta de acum 10 ani.

Dacă acum 10 ani a trebuit să le vin în întâmpinare tuturor oaspeților, adică vreo 350 de persoane, acum la nuntă au fost doar nașii. Persoane calde și pozitive cu care rezonăm și cu care ne-am simțit extraordinar.

Inițial, am vrut o petrecere fastuoasă, la care să vină toți prietenii și toate rudele. Să ne amintim momente de acum un deceniu și să ne distram cu toții. Apoi ne-am gândit mai bine și am ales să ne refugiem undeva doar noi și cei mai buni nași din lume. Să nu avem așteptări și nici persoane care ar putea să strice momentul. Să nu vedem fețe nemulțumite de locul în care au fost așezati sau să fim nevoiți sa ciocnim cu sute de persoane pe care nu le-ma văzut niciodată.

Am recreat ziua nunții fără ca măcar să plănuim ceva. Am mers la o biserica extraordinară, Biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena din Constanța, am sunat preotul de pe numarul afișat la intrarea in biserica. Dânsul a fost foarte amabil si a venit special pentru slujba noastră. Nici măcar nu am vorbit dinainte, pur și simplu am mers pregătiți cu buchete și cu zâmbete largi. Eram siguri că o sa găsim o biserica, un loc special. Așa a și fost.

Apoi am mers la cazino sa facem poze și sa ne plimbăm pe faleza. Am salutat și pompierii, nu se putea altfel. Meseria e meserie. 😜

A urmat surpriza soțului apoi. Un velier închiriat care ne-a dus și mai departe de zgomotul lumii. Am mers în larg in ape internaționale, așa trebuia, unde am oficiat căsătoria prin consimțământul amândurora. Mai multe detalii despre căsătorii pe mare puteri afla aici.

A fost mai emoționant decât la starea civilă de acum 10 ani. Am plutit in neștire ore întregi. Am avut și tort chiar. Ne-am răcorit cu șampanie și cu vântul care ne-a fost prieten pe mare. Apusul ne-a prins îmbrățișați ca niciodată. Ne-am pupat toată ziua, uitasem cum e sa fii îndrăgostit.

M-am regăsit cu el. E mișto să te reîndrăgostesti mereu de aceeași persoana. Grija cu care a pregătit totul in cel mai mic detaliu m-a surprins plăcut.Câți bărbați mai fac gesturi romantice azi? Și după atâția ani?

Sentimentul că cineva se gândește la tine chiar și când nu ești acolo e magnific. El s-a ocupat de tot, fără ca eu să-mi dau seama de surpriza. Tortul a fost personalizat, vasul a fost împodobit de nuntă, biserica a fost magnifica. S-a ocupat singur de buchete, de flori, de aranjamente. A făcut rezervări și i-a ieșit așa cum a sperat. Totul a fost la superlativ.

O zi extraordinară pentru noi. Seara mă dureau fălcile de la cât am zâmbit. De mult nu m-am mai simțit așa apreciată. La un moment dat mă și gândeam. Oare merit tot ce am? Știți ce zic? Eram copleșită de toate momentele frumoase care se petreceau fără voia mea, parcă.

10 ani au trecut ca gândul. Aniversara asta va rămâne cea mai tare amintire de până acum.

Încă savurez momentul, nu mi-am revenit din petrecut. Scriu la malul mării acum. Suntem aproape singuri pe plaja și soarele e așa darnic cu noi. La fel ca Dumnezeu care ne-a ajutat cu înțelepciune ca să ne alegem in fiecare zi unul pe celălat.

Martori ai fericirii ne rămân pozele. Tare greu mi-a fost să aleg câteva. Toate sunt așa frumoase… Vă iubesc pe toți cei care ați ținut să ne urati de bine prin sutele de mesaje primite. Nu am cuvinte să vă mulțumesc pentru amabilitate.

9 gânduri despre &8222;Aniversarea de 10 ani de la nunta, ca la carte&8221;

  1. Casnicie fericita in continuare! Ati fost si sunteti superbi!
    Te urmaresc de ceva vreme si unele articole ca cel de acum imi sunt tare dragi. Felicitări pentru simplitate si pentru frumoasa familie!
    PS: Daca imi poti spune de unde e rochita… E tare frumoasa ❤️

    Apreciat de 1 persoană

  2. Am început să îți scriu un comentariu in timp ce eram la serviciu acum o zi dar a venit șeful si nu am mai apucat 😂😂.
    E minunat sa vad o familie atat de împlinită si fericita. Imi da speranta ca si a mea va fi la fel peste ani si ani… acum am doar 1 an jumătate de la căsătorie.
    Dar timpul va trece si voi invata multe lucruri.
    Iti doresc toata fericirea din lume, belsug si frumusete veșnică! 😉❤

    Apreciat de 1 persoană

    1. Sa stii ca nimic nu e ca in poze. Nu exista cuplu perfect sau familie perfecta. Pozele transmit fericirea de moment, dar viața e mai mult de atât. Bănuiesc ca stii deja ce tine un cuplu unit. Sper sa găsești cheia fericirii și sa nu-i mai dai drumul. ❤️

      Apreciază

Lasă un comentariu